På prisplats vid DALs Månadsfighten

Fredagen den 25 januari arrangerade Dalsjöfors GoIF boule en traditionell tävling – Månadsfighten. Platsen var Borås boulehall och man spelade i klassen V65d med upplägget 5 omgångar monrad utan slutspel. 36 lag kom till start och DAL hade 7 lag med samt 2 lag i blandad klubbtillhörighet. Denna gång spelade jag med Yngve Dahlbom, min dubbelpartner i de senaste årens klubbmästerskap. Jag tyckte vi kunde spela ihop vid fler tillfällen än bara vid KM och så blev det. Det blev många täta matcher, två vann vi med minsta möjliga mariginal (12-11 och 7-6) och en med 11-8 och sista matchen med 13-5. Förlusten kom mot Varbergs Timo Lager och Stig Larsson med hedersamma 10-12. Vi mötte Birgitta och Sune Blad från Landvetter två gånger – första och sista matchen, ytterligare ett LAN-lag med Christer Ekström och Tommy Tihnell följt av SSÖ med Hans-Olow Hansson och Betty Olsson. Så 4 segrar och med en diff på +11 räckte till en 5:e plats. Summan borde bli att vi ska spela vid fler tillfällen än bara vid KM…

Dagens prispall – segrande SSÖ med Arne Efraimsson och Lars Ljunggren flankerade t.v. av tvåan från Varberg Christer Gunnarsson och Kenneth Johannson och t.h. av trean Bengt och Lillemor Carlsson från Landvetter. (foto Ann-Sofie Johansson)

Hela resultatlistan

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.