Fyra DAL-damer spelade Svenska Cupen

Det var fyra ladies som åkte till Skövde för att spela grundomgången i Svenska Cupen dam. Dom hade POM och LDÖ i sin grupp samt vinnaren från grupp F och det var Lindome. Sistnämnda mötte dom i omgång 1 och förlorade med 0-3. Nästa match blev mot POM. De besegrade DAL-damerna med 2-1. Dags för omgång 3, då visade det sig att Lindome och POM hade 2 vinster var så de möttes i final där Lindome till slut tog hem segern. DAL-damerna spelade aldrig mot LDÖ, eftersom det var ointressant och utomhus hade dom nästan snöstorm. Så laget kunde åka hem i bra tid. Ann-Sofie körde och dom tog sig hem utan några problem. Ägg under pedalerna var det som gällde.

DAL-laget samlat, fr,v, Christina, Birgitta, Ann-Sofie och Inga-Lill.

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fyra DAL-damer spelade Svenska Cupen

  1. Gerd skriver:

    Tack för den goda stämningen när vi möttes DAL o POM.
    Vi tog oss också hem i snöyran men det tog tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.