46 lag i årets STT-cupen i Tranemo

Torsdagen den 23 maj arrangerade Tranemo Boule STT-cupen, numera en traditionell och populär tävling. Man spelade i klassen Öppen Dubbel och 5 monradmatcher utan slutspel. Jag spelade tillsammans med Yngve Dahlbom och Dalsjöfors hade 6 lag med i tävlingen. Vi startade mot ULC-laget med Per-Ola Eliasson och Svante Johansson. Yngve som står för läggen började förtroendeingivande men jag hade nog inte vaknat ännu. Vet inte om jag träffade mer än ett par gånger bara med mina skott. Förlusten blev också stor – 4-13. Men det innebar en fördel – nu fick vi möta ett lag som också hade förlorat stort. Så de två följande matcherna vann vi med 13-0 och 13-2. Torskade mot ett Skene-lag (Hans och Ulla) med någon ynka poäng. Sista matchen mötte vi ULC-laget med Dick Enander och Anders Svensson och vann vilket gav oss en hedrande 10:e plats. Göran Carlén som gjorde datorjobbet med resultatredovisning har översänt slutresultatet till mig (se nedan).

Hela resultatlistan ser du här

 

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingsrapporter. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.