HÖKARNA vann UT-boulen 2019

Ulricehamns Tidning och UIF boule arrangerade den traditionella propagandatävlingen UT-boulen den 30 maj. Tror det var 34 lag till start, 4 till klassen med minst en spelare 12 år och yngre och 30 lag till lag med äldre spelare. Jag hade kontaktat gamla polare från numera nedlagda ”Hökerum Boule” och fick napp hos Ronnie Andersson och Per Jörgensen och deltog under namnet ”HÖKARNA”.

Dagen började med att avläsa ute-termometern hemma: 7 grader (tacksamt att det var plus) men vindarna var starka och under spelets gång fick man nästan hålla i kloten så de inte blåste bort (vilket kepsen gjorde någon gång). Matcherna var lottade i förväg, alltså inte beroende av placering vilka man skulle möta i nästa match. Detta gjorde att lotten gav oss motståndare som passade oss bra. Allteftersom dagen förflöt och vädret trilskades så förkortades matcherna. Efter ”lunchpaus” hann vi ex.vis bara till 6-4 innan tiden var slut. Även 4:e matchen blev tidsmässigt förkortad men till vår fördel.

Slutresultatet i ”vuxenklassen” blev att 3:e plats fick 4 segrar och +14, på andra plats 4 segrar och +15 och vi (Ronnie Andersson, Per Jörgensen och jag)  fick 4 segrar och +32.  Så lita på att det var 3 mycket nöjda HÖKAR som ställde kosan hem mot Hökerum…  Resultatet hoppas vi kommer i UT en dag…

Hela resultatlistorna här!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.