Kanonvarmt på Klosterboulen 1

På Sveriges nationaldag arrangerade Åsklosters IF Boule sin populära tävling Klosterboulen 1 (i september spelar man nr 2). Vi spelade 5 omgångar monrad utan slutspel och det kom hela 46 lag till start. Och ditresta spelare blev verkligen varma i kläderna fort. När vi åkte hem på sena eftermiddagen visade termometern +30 grader, och att spela i sådan värme tar på krafterna. Jag spelade traditionsenligt med SSÖs Hans Johansson och vi började på ”extra-banorna” på en väg. När vi spelat länge och hade en leding med 12-8 trodde vi att det var klart. Då gjorde vi vår sämsta omgång vilket motståndarna tog vara på och fick 5 (fem!) poäng och slog oss med 13-12. SURT sa räven.

Men det tände oss för nästa match vann vi med 13-2 följt av en match med 13-0. Totalt hamnade vi på 24 plats vilket inte var dåligt med tanke på både värmen och bra motståndare emellanåt.

Hela resultatlistan!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Kanonvarmt på Klosterboulen 1

  1. ydde.se skriver:

    Please note an interesting prize for your team. ydde.se
    http://bit.ly/2KvMl2A

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.