Dalsjöfors KM i MXd har spelats

Tisdagen den 4 juni samlades medlemmar i DAL vid Övrarp för att spela årets KM i mixdubbel. Det blev en lång dag, då man förutom spel också fick tid för kafferaster och lunchpaus. När dammet lagt sig efter sista omgången stod Inga-Lill och Yngve som årets klubbmästare med Margot och Leif på andra plats. Tredjeplatsen fixade Birgitta Eliasson och Tage Engström.

Prispallen från DALs KM i mixdubbel: I mitten segrarna Inga-Lill Johansson och Yngva Dahlbom flankerade till vänster av tvåorna Leif Lövgren och Margot Johansson och till höger på tredje plats Tage Engström (Birgitta Eliasson saknas på bilden).

Resultatlistan från KM

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.