Inbjudan klar till Knalleserien SPECIAL 2020

På grund av corona-pandemin blir inte sommarens Knalleserie som vanligt. Den blir i mindre storlek både vad som gäller antal deltagande lag och antal omgångar. Så den kallas för Knalleserien SPECIAL och spelas i Dalsjöfors, Svenljunga, Ulricehamn och Borås (Kransmossen), 3 dagar i rad på varje spelplats (må-ti-on). Även slutspelet i Dalsjöfors får ett speciellt upplägg. Max 24 lag så det gäller att vara snabb med anmälan. Och som vanligt är gäller det klubb-bundna lag (se nedanstående förklaring), precis som tidigare.

KS 2020 inbjudan special

PM klubbundet KS 2020

 

Det här inlägget postades i Knalleserien. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.