2013-2014 års InneKnallen följer du här!

Här kommer du att kunna ta del av allt som rör InneKnallen 2013-2014 som spelas i Borås BouleCenter och arrangeras av Dalsjöfors IFs boulesektion. Det är 16:e året som träningsserien arrangeras och denna gång är det rekorddeltagande – både vad som gäller antal lag och antal deltagande klubbar. 34 lag från 14 klubbar spelar i två grupper där 32 lag går till slutspel. Det sista laget i varje grupp deltar inte i slutspelet. Du kommer att kunna ta del av upplägget här liksom lottningen till första omgången. Därefter hittar du här resultat och tabeller allteftersom serien spelas under Kategorier till höger.

Här ser du Grupp 1 efter omg 7

Här ser du Grupp 2 efter omg 7

Slutresultat A-slutspelet 

Slutresultat B-slutspelet

 

Det här inlägget postades i InneKnallen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.